1. Magyarország
  2. Post-it® - Termékek, Ötletek, Események
  3. Minden Post-it® termék
  4. Oldaljelölők
  5. Post-it® Jelölőlapok, Beachside Színkollekció, 15 mm x 50 mm, 50 Lap/Tömb, 5 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® Jelölőlapok, Beachside Színkollekció, 15 mm x 50 mm, 50 Lap/Tömb, 5 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100259442
  • UPC 04054596927049

A Post-it® jeölőlapok megkönnyítik a fontos információk megjelölését, kiemelését vagy színkódolását

A színes és élénk oldaljelölők könnyen észrevehetők, és könnyű írni rájuk

A Post-it® jelölőlapok anyaga PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező papírrost, amely fenntartható erdőgazdálkodásból és ellenőrzött forrásból származik (PEFC 15-31-0134)

További részletek

Részletek

Kiemelések
  • A Post-it® jeölőlapok megkönnyítik a fontos információk megjelölését, kiemelését vagy színkódolását
  • A színes és élénk oldaljelölők könnyen észrevehetők, és könnyű írni rájuk
  • A Post-it® jelölőlapok anyaga PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező papírrost, amely fenntartható erdőgazdálkodásból és ellenőrzött forrásból származik (PEFC 15-31-0134)
  • Az oldaljelölők biztosan tapadnak, áthelyezhetők, és nyom nélkül eltávolíthatók, hogy ne károsítsák dokumentumait

A Post-it® jelölőlapok rengeteg helyet kínálnak az íráshoz, és megkönnyítik a dokumentumok ideiglenes megjelölését. Az eltávolítható ragasztó nem károsítja a dokumentumokat. Minden csomag felvonultatja a szivárvány minden színét: tökéletes a színkódoláshoz.

Jelölje a könyv oldalait, vagy használjon színkódolást a fontos információkon a Post-it® jelölőlapokkal. Ezek a jelölőlapok tökéletesek a jegyzetelésre vagy a mappák rendezésére, segítve Önt a fontos információk megtalálásában. Akár ideiglenesen jelöli meg egy tankönyv oldalait, akár színkóddal látja el a munkáját, ezek a kis jegyzetlapok megkönnyítik az életét. Áthelyezhetők, könnyű írni rájuk és még újrahasznosíthatók is. A Post-it® jelölőlapok anyaga PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező papírrost, amely fenntartható erdőgazdálkodásból és ellenőrzött forrásból származik.

Műszaki adatok