1. Magyarország
  2. Post-it® - Termékek, Ötletek, Események
  3. Minden Post-it® termék
  4. Kockás jegyzettömb
  5. Post-it® Mini Kockatömb, Vegyes Színek, 51 mm x 51 mm, 400 Lap/Tömb, 1 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® Mini Kockatömb, Vegyes Színek, 51 mm x 51 mm, 400 Lap/Tömb, 1 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100172394
  • UPC 04001895853814

Egy nagy csomag öntapadó emlékeztető, ha egy lap nem lenne elegendő

Ideális megoldás arra, hogy ne fogyjon ki lapokból éppen a legrosszabb időben.

A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak (PEFC 15-31-0134)

További részletek

Részletek

Kiemelések
  • Egy nagy csomag öntapadó emlékeztető, ha egy lap nem lenne elegendő
  • Ideális megoldás arra, hogy ne fogyjon ki lapokból éppen a legrosszabb időben
  • A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak (PEFC 15-31-0134)
  • Töltse le az ingyenes Post-it® alkalmazást, rögzítse és mentse el azonnal a munkáját, hogy késlekedés nélkül továbbítsa az üzeneteit a csapata tagjainak

Post-it® Jegyzettömb, mini kocka, különböző színekben, ideális kiegészítője az íróasztalának, vagy polcának, hogy sohase fogyjon ki papírból, ha jó ötletei vannak. A kis méretük miatt, ideálisak rövid információk feljegyzésére.

Soha ne hagyja, hogy egy jó ötlet vagy üzenet feledésbe merüljön, használjon Post-it® jegyzettömböt, mini kocka kivitelben. Ez a többszínű csomag sokkal több öntapadó lapkát kínál, mint a normál kiszerelés. Ideálisak a rövid, de fontos üzenetek vagy telefonszámok leírására. Tegye oda a kockatömböt, ahol leginkább szüksége van rá, az asztalára, a telefon mellé, hogy biztosan mindig kéznél legyen. A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak.

Műszaki adatok