1. Magyarország
  2. Post-it® - Termékek, Ötletek, Események
  3. Minden Post-it® termék
  4. Kockás jegyzettömb
  5. Post-it® Jegyzettömb Kocka, Kék és Zöld, 76 mm x 76 mm, 450 Lap/Tömb, 1 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® Jegyzettömb Kocka, Kék és Zöld, 76 mm x 76 mm, 450 Lap/Tömb, 1 Tömb/Csomag, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100172387
  • UPC 04001895872815

Egy nagy csomag öntapadó emlékeztető, ha egy lap nem lenne elegendő

Ideális megoldás arra, hogy ne fogyjon ki lapokból éppen a legrosszabb időben.

A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak (PEFC 15-31-0134)

További részletek

Részletek

Kiemelések
  • Egy nagy csomag öntapadó emlékeztető, ha egy lap nem lenne elegendő
  • Ideális megoldás arra, hogy ne fogyjon ki lapokból éppen a legrosszabb időben
  • A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak (PEFC 15-31-0134)
  • Töltse le az ingyenes Post-it® alkalmazást, rögzítse és mentse el azonnal a munkáját, hogy késlekedés nélkül továbbítsa az üzeneteit a csapata tagjainak

Post-it® A kocka jegyzettömb ideális megoldást nyújtanak azoknak, akiknek sok a mondanivalójuk. Egy kiszerelésben több öntapadó jegyzettömb található, mint a normál kiszerelésben. A méretük ideálissá teszi őket a mindennapi felhasználásra.

Ne hagyja, hogy egy jó ötlet, vagy emlékeztető kimenjen a fejéből a Post-it® kocka jegyzettömbbel. Ez a színes jegyzettömbből álló csomag több lapkát tartalmaz, mint a normál kiszerelés. Akkor hasznosak, ha kreatív szeretne lenni, vagy gyorsan és erőfeszítés nélkül rendezné az információkat. Tegye oda a kockatömböt, ahol leginkább szüksége van rá, az asztalára, a telefon mellé, hogy biztosan mindig kéznél legyen. A Post-it® jegyzettömböket PEFC tanúsított papír rostokból készítjük, amelyek fenntartható művelésű erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak.

Műszaki adatok